Különdíjak

2016. március 29.

A Digitális Témahét koordinátora az IVSZ – Szövetség a digitális gazdaságért különdíjat ajánlott fel annak az iskolának, amelyik a leglátványosabban hirdeti a külvilág felé részvételét a programban. Olyan kreatív, kifejezetten offline megjelenéseket, az iskola utcafrontjára, épületére elhelyezett megoldásokat várunk, ami sok ember számára teszi láthatóvá, hogy az iskolátok részt vesz a Digitális Témahéten.

Az alkotásokról készült fényképeket a dth2016@ivsz.hu címre várjuk. A levél tárgyába ezt írjátok: „Benne vagyunk”! 

A Digitális Témahéthez kapcsolódóan több támogató ajánlott fel különdíjat a projekttervvel pályázó pedagógusok számára.

Redmenta különdíjat ajánlott fel azon projektterv kidolgozójának, aki a projekttervében a leginnovatívabban használja a Redmentát.

Az eTwinning Magyarországi Szolgáltatópontja különdíjat ajánlott fel a legjobb projekttervért, amely eTwinninges együttműködés keretében is megvalósítható.

MIDMAR Miskolci Idegenforgalmi Marketing Nonprofit Közhasznú Kft. különdíjat ajánl fel annak a pályázónak, aki a legjobb, a Guide@Hand Miskolc programra építő projekttervet dolgozza ki. A különdíj 2 fő részére 1 éjszaka 2 napos miskolci program, amely tartalmazza a szállás költségét 3 csillagos hotelben és két fő részére egy-egy 48 órás Miskolc Pass Turisztikai Kártyát, amivel ingyenesen látogatható Miskolc összes kiemelt nevezetessége.

Az IVSZ - Szövetség a Digitális Gazdaságért különdíjat ajánl fel azon projektterv kidolgozójának, aki a leginnovatívabban jeleníti meg a kódolást a pályázatában.

A Digitális Tudás Akadémia egy Alcatel Watch okosórát ajánl annak a pedagógusnak, akinek a pályázatában a leghangsúlyosabb az e-biztonság, amelyben fontos szerepet kap, hogy a gyerekek biztonságosan használják a világhálót.

 

A pályázati kiírás elérhető itt.