Tanárok részvételét is várják a CRAFT konferenciára

2016. március 29.

A rendezvény központi témája a szoftverfejlesztés mint mesterség, ám a rendezvényen olyan programokat sorakoztatnak fel, amelyeken a fejlesztők sokat tanulhatnak, függetlenül attól, hogy milyen programozási nyelvet használnak a munkájuk során.

A CRAFT célja az is, hogy bemutassa hol van most, és hová tart ez a szakma, amihez elismert előadókat hívnak meg a világ minden részéről.

A CRAFT nem csak azért lesz a legek eseménye, mert több mint 1800 mérnök vesz rajta részt, több mint 40 országból, de 100 résztvevő ingyen belépőt és szálláslehetőséget is kaphat rá. A Ustream, a Prezi és az Ericsson szervezte konferencián idén először lehet pályázni a diversity vagy sokszínűség ösztöndíj- programra. A jelentkezés határideje március 28. A rendezvény ösztöndíjára lehet pályázni, az ösztöndíj nyertesei belépőt kapnak a konferenciára, illetve utazási költségeik megtérítésére is van lehetőség. A részvételi lehetőség az iskolák, oktatók előtt is nyitva áll. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a konferencia nyelve az angol.

Bővebben a rendezvényről: http://www.craft-conf.com/2016

A diversity programról: https://craft-conf.com/2016/diversity

 

A programot a Digitális Témahét partnerszervezete, az evosoft Hungary Kft. ajánlja. Az evosoft a CRAFT konferencia gyémántfokozatú szponzora.