Webináriumok márciusban

2016. március 15.

2016. március 17-én 17.00 órától tartjuk a "Képek, videók, hangok oktatási projektekben" című webináriumot. A webinárium témakörei: jogtiszta tartalmak beszerzése és használata, projektek dokumentációja képekkel, videóval és fotósztorikkal, népszerű oktatási alkalmazások. A webináriumot Főző Attila László, az IVSZ munkatársa tartja.
Jelentkezés: http://goo.gl/forms/VvIfAeLqYh

Új időpontban, 2016. március 21-én 17.00 órától kerül sor a "Formatív értékelés elektronikus mérés-értékelési környezetben" webináriumra, amelynek előadója Tisza Géza, az IVSZ munkatársa.
Jelentkezés: http://goo.gl/forms/iSAVfLDfGq

2016. március 22-én 17.30 órakor "Virtuális osztálytermek alkalmazásának tapasztalatai" címmel lesz egy három részes webinárium, amelynek témakörei és előadói: Google Classroom (Kerek Roland), NEO LMS (Tóth-Mózer Szilvia), Edmodo (Tusorné Fekete Éva).
Jelentkezés: http://goo.gl/forms/FH7aj5wZhC

2016. március 24-én 17.30 órától lesz az "Online tanulási környezetek" című webinárium. A webináriumot Nádori Gergely, a Tanárblog szerkesztője tartja. 
Jelentkezés: http://goo.gl/forms/otLeNHyZGl

2016. március 31-én 17.30 órától Nádori Gergely és Prievara Tibor, a Tanárblog szerkesztői "IKT és módszertani gyorsszerviz" címmel vezetnek webináriumot. 
Jelentkezés: http://goo.gl/forms/YQX9wi05Ya

Minden webináriumra külön kell jelentkezni a megadott űrlapon. A jelentkezők számára e-mailben küldjük el a webináriumhoz való csatlakozáshoz szükséges linket és a fontosabb tudnivalókat. A webináriumokon résztvevők oklevelet kapnak az IVSZ-től, a Digitális Témahét koordinátorától.
Az előadásokat rögzítjük, és a honlap Tudásbázisában közzétesszük azok számára, akik nem tudtak részt venni az élő eseményen.