Digitális Témahét 2020 – Online díjátadó és TeachMeet

2020. június 11.

A digitális kor oktatást érintő kihívásaira való reflektálás igénye hívta életre néhány éve a Digitális Témahetet, amelynek legfontosabb célja a digitális pedagógia módszertanának népszerűsítése és elterjesztése a köznevelésben. A programsorozat záró eseménye a 2020. július 1-jén tartandó online díjátadó, amelyen a legjobb projekteket megvalósító pedagógusok ünnepélyes keretek között vehetik át a díjakat a Témahét támogató partnereinek képviselőitől és szervezőitől. A díjátadót egy – ugyancsak online – TeachMeet követi, amelyen a Digitális Témahéten nyertes pedagógusok és intézmények, valamint a határon túli díjazottak bemutatják a projektjeiket. 

Mindkét programot egy online felületen tekinthetik meg, a jelentkezők e-mailben kapják meg a belépéshez szükséges információkat. Az előadás során kérdezni is lehet majd a díjazott pedagógusoktól. Az előadást rögzítjük. Kérjük, az online űrlap kitöltésével jelezze részvételi szándékát! 

Ezúton is köszöntünk minden olyan oktatási intézményt, pedagógust, tanulót és szülőt, akik csatlakoztak a jubileumi, idén sok esetben távtanítási formában lezajlott Témahéthez. Külön köszönetet mondunk minden, a pályázatunkon részt vevő pedagógusnak, intézménynek és diáknak. Találkozzunk 2020. július 1-jén az online díjátadó ünnepségünkön!